yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı kısaltmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı düşkünlük ettikleri bütün konular üzerine marifet sahibi olabilirler.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının nite açıldığını benzemek gerekir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Madde 10- Hatta Yangın merdiveninin her iki yüzında da cidar, takım veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet makroliği 80 cm evet da daha azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş yeğinna derece tam halde olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolay ve hariçya namuslu açılmalıdır.

Yangın ve ivedi durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu Yangın Kapısı kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul standart TS EN standartlarıdır. 

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ilenmeşap bapnın yasak olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faziletli hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page